Nieuws Augustus 2024

07-08

Spaanse vrouwen verliezen

77% balbezit en toch nog verliezen. Dat overkwam de Spaanse vrouwen in het Olympisch toernooi. Tel daarbij op 14 corners. Ongelofelijk de trieste uitschakeling. De Braziliaanse vrouwen hadden het vizier beter op scherp. 7 kansen en 4 doelpunten. Daar tegenover voor Spanje 7 kansen en slechts 2 doelpunten.

Scoreverloop:

In de 6e minuut 1-0 voor Brazilië door een eigen doelpunt van Irene Paredes. Een slechte start!

In de 49e minuut 2-0 voor Brazilië door een doelpunt van Portilho (net voor de rust)

Het werd zelfs 3-0 voor Brazilië door Leal in de 71e minuut

In de 85e minuut 3-1 door Salma Paralluelo

In de 91e minuut 4-1 door de Braziliaanse Kerolin

in de 102e minuut nog een treffer van Salma Paralluelo. Het mocht niet meer baten!

De Braziliaanse waren scherper en slimmer. Spanje speelt nu voor de bronzen medaille.